Post by webpagenonne on Feb 17, 2022 15:30:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem kristalle häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Jewels Legend - Match 3 Puzzle 2022 version ▞▞▞
Olen seda mängu mänginud palju aastaid. kuid viimasel ajal olen märganud, et mõned mängud ei tundu olevat päris läbimõeldud.see läheb päris igavaks. aga üldiselt annan nelja.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arcade wxud
Mulle meeldis see mäng väga, kuid see takistas mind mängimast, kui mul oli veel käike. Sain päris head hinded. Lisas öeldakse tasuta mängud. Milleks raha vaja, kui see on tasuta. Õige. Aitäh
Jewels Legend - Match 3 Puzzle آرکیڈ sqx
👌
See on üsna lihtne, kuid reklaamid on lühikesed. Siiani on kõik korras.
See võtab igavesti, et saada sipelgamündid üles teie chalange mängud nii raskeks, et te ei saa ühe eluga 5 mängu mängida, nii et see on äpardus. Su käpamäng on rumal, mul on jätkamiseks vaja 70 münti, ma vajan neid väikseid münte, mis mul põhimängus aitama. sa keerutad ratast ja võidad 10 münti
Reklaamid. Kunstlik elusüsteem. VIP.
Pärast tänast värskendust viskab see mind mängust välja. tagaekraan on must ja see ütleb, et lõpeta või jätka mängimist. Mängu naasmiseks tuleb vajutada korduvalt nuppu Play. Aita palun
See ei ole minu tavaline mäng, kuid tunnistan, et see on üsna lõbus ja teeb seda, mida ta tegema peab, ja see on AJAL MÖÖDA, ilma et ma märkaksin. Lol hea töö aga tõesti.
Loodan, et inimesed loevad neid postitusi, sest ma andsin neile just teise võimaluse ja jõudsin 61. tasemele ja pagan, kui see uuesti petma ei hakkaks!!! lihtsalt sellepärast, et ma ei ostaks midagi, kui sa ei taha raha kulutada ära installi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kõik mängud ilma väljumisnuputa eemaldatakse alati minu Androidist. Sellel mängul on väljapääs, kuid ma ei tea siiani, kus see on. Kui ma ei leia seda, siis hüvasti mäng.
Mäng on hea aja tapja. Pidevad reklaamid on siiski tüütud
Reklaame on liiga palju ja 7 dollarit nädalas on nende eemaldamine meeletu.
Päris hea tegelikult. Kuni see on tasuta mängimiseks, kasutan seda.
Seni on lõbus väike mäng, mis on lõbusalt kiiresti liikunud, alustasin seda just mängimisega, nii et ootan põnevusega, mis edasi saab.
Olen seda mängu mänginud pikka aega ja nautisin seda kuni viimase ajani. Esiteks on taseme läbimise raskused jõudnud platoole. Vastamiseks on lihtsalt liiga palju kriteeriume ja taseme läbimine võtab liiga kaua aega. Teiseks on mängul mõned vead. Juveelid hõljuvad nüüd aeg-ajalt ekraanilt üles, jättes kasutuskõlbmatuid tühikuid või kahekordistuvad ekraanil, mistõttu on raske näha, mis on taga. Parandage probleemid ja see on taas suurepärane mäng.
teie tasemed on liiga keerulised. Ma tean, et tasemed muutuvad näidendi käigus aina raskemaks, kuid see on naeruväärne.
Mäng on võltsitud. Saate kuni 50 lvl-i ja järgmise 30+ lvl-i täitmiseks peate kasutama kõiki oma võimsusi. Pole tähtis, kas vaatate lisade reklaame, nad tahavad lihtsalt teie $$, nii et PEATE ostma lisaseadmeid. AHNED ARENDAJAD!!!! Eriti nendel aegadel. GBye.
Jewels Legend - Jeux Sans Wifi Arcade gsdi
Lõbus mäng . Üks suur probleem tundub, et see cheets. Kulutage münt, saate ühe ploki või kalliskivi, teenib rea saavutamisel poole või ei tee seda üldse😢 kui mängite 90 plusstasemel. Jäänud on nagu 5 käiku, sellest liigutusest saab üks ja see võtab neid nagu mina. Muul ajal liiguta 1 võta viimane objekt, teeb ainult poole või ei tee üldse
MUL OLNUD SEDA MÄNGU MÄNGIMISEL NII LÕBUS. SA PEATE SEDA ISE MÄNGIMA JA VAATA, KUI LÕBUS SEE ON.
Iga päev peale minu esimese keerutamise on olnud ainult mündid, päris imelik, et see on kõik, mida ma pidevalt saan? Jääb kinni tasuta, ei maksa selle eest midagi.
Nagu mäng, kuid see lülitub pidevalt välja. Kui ma selle uuesti avan, pean uuesti alustama.
Hea mängida!
Liiga palju videoid, mis katkestavad esitamise.
Jätkuvalt kuvatakse reklaame, millest ma ei saa välja, mis tapab mängu ja mul on nüüd nii must ekraan, et pean desinstallima ja see on kahju, sest ma tõesti nautisin seda
宝石伝説(Jewel Legend) - 定番マッチ3パズル アーケード hmwv
Oleks saanud 4, kuid lärmakate reklaamide eest. Ma tean, et reklaamid on tasuta mängude jaoks vajalikud, kuid vihkan seda, kui mängid vaikselt ja su kõrvad löövad reklaammuusikast ja häirivad mind ümbritsevaid inimesi
See on armas, lihtne ja võidab igavuse
Ma ei saa oma edusammude sünkroonimiseks Facebookiga ühendust luua!
mõnda taset on võimatu võita, kui ei kuluta münte ja mõnikord vaatate lolli reklaami, et mäng ei annaks teile 3 lisaliigutust või lisakeerutuse auhinda. See mäng on mälu raiskamine.
Väga meeldib see mäng, kui tunnen end stressis. Tegelikult aitab see pingeid maandada ja leevendada. Suurepärane mäng igas vanuses.
See on üks lõbusamaid mänge, mida olen mõne aja jooksul mänginud.
Lõbus mäng. Olen seda mänginud umbes aasta. See jookseb aeg-ajalt kokku (sageli siis, kui olen võidule lähedal). Ja täna otsustasin osta paar lisaliigutust. Seal oli kirjas, et laeng ei läinud läbi ega lisanud mängu käike. Kuid süüdistus läks kindlasti läbi. Arendajale saadetud meilile pole seni vastust saanud. Ma kõhklen pärast seda selles mängus rohkem raha kulutama.
siiamaani on kõik korras. Praegu pole liiga palju reklaame.
Alati tahan, et ostaksite, peate kustutama. Kunagi meeldisid mulle need mängud
Adventure Reborn: kwento Pakikipagsapalaran yhx
Alates jaanuari värskendusest pole tasuta kingitusi olnud. Korduvalt öeldakse, et "laaditakse", tasuta kingitusi pole saadaval, tulge hiljem tagasi. Ja nüüd saate ratast keerutada ainult üks kord, kui varem sai videot vaadates kaks korda keerutada. Palun parandage, sest ma olen tasemel 854 ja mulle meeldib mängida!
Väga hea mäng ja väga lõõgastav
Suurepärane mäng, kuid valgeid paane on liiga raske näha, nii et sageli ei näe te neid, mida peate eemaldama.
See on lõbus, kuid ma ootan, kas see jõuab rakenduste tasudeni nagu sõnamäng, mida ma proovisin.
Liiga lihtsad tasemed. Kõigi õpetuste ja vihjete vahelejätmise võimalust ei leitud. Äärmiselt ärritavad heliefektid ja kõrge häälega rõõmus hääl, nii et ma lihtsalt vaigistasin mängu. Seejärel pidin desinstallima lõputu reklaami tõttu, millel polnud väljumisnuppu.
Alandatud 2 tärnini. Reklaamiprobleemidega mitu korda meili teel. Kas keegi töötab seal? Teie tasuta mängimise ja täiendava 3 käigu reklaam ei tööta! Neid ei saa kuidagi sulgeda...peab kogu rakendus sulgema. Äsja värskendatud ja ikka veel ei tööta. E-kiri saadetud 1 nädal tagasi. Palun paranda! Peale selle suurepärase mängu, kuid kaotab selle eest tähed.
Aja surm 100%
See oli lõbus kuni tasemeni 32. Siis muutus see liiga segaseks.
See on lõbus mäng, mida ma lihtsalt soovin, et sellel ei oleks nii palju reklaame, mõned on ok, kuid sellel mängul on reklaam iga kord, kui mängite
Suurepärane ja sõltuvust tekitav mäng. Reklaamid on tüütud, kuid võite saada lisaelusid jne, nii et see on piisavalt õiglane. Soovitan siiski hääletult mängida!
Uute tõugete, kingituste ja preemiate saamine on suurepärane, kuid selle äravõtmine, millele on ja millele on tuginetud, on ei, ei. Boonustasemeid on raske murda ja sageli kulub mitu katset, kuid vähemalt saate mängida piiramatute eludega, muutes mängu nauditavamaks, mitte enam ja see pole aus. TAASTAGE PIIRAMATUD ELUSED BOONUSTASEMEL – palun
Kasutab alatuid trikke, et panna teid kogemata reklaamidel klõpsama. Kui olete taseme lõpetanud ja vajutate nuppu JÄRGMINE, ilmub reklaam vahetult enne seda, kui hakkate selle asemel reklaamil klõpsama. Seejärel suunatakse teid reklaamide veebisaidile, mis võib olla halb, kes teab. See pahandab mind kohe.
Toimib hästi