Post by webpagenonne on Feb 17, 2022 15:18:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира многе примогеме ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
Ви сте једна усране пич...и ако имам смо 10год.Знам да псујем ито због ,,другова' ВИ СТЕ НАМЕСТИЛИДА СЕ 16 17 18 ,,НЕ''МОГУ ПРЕЋИ
То је историјска фикција о мени и краљевским ратовима да видим ову игру у плаи сторе-у 2018. али омогућавам да је преузмем јер немам моћан уређај. После 2 године добио сам добар уређај и инсталирао сам ратове краљевства након преузимања Видео сам да је то лака игра за мене, али након дугог играња видео сам да није лако па играм ову игру и после годину дана први пут уживам да играм ову игру у поглављу 4 Ревенгес Босс и после овога мислим да је то добра игра краљевски рат
Дакле, игра се коначно ажурира, али брише моје чување. Дакле, све моје јединице, сво моје благо, све моје надоградње, све је нестало. И смешно, игра је рекла да је сачувала моје податке у облаку, шта се десило са тим, а? Уживам у игри и престао сам да играм/деинсталирао само зато што сам дошао до краја без икаквог посла, на ово се враћам? То је велика ф(иретр)фуцка, надам се да је ово само грешка и да ћу добити своје ствари назад.
Лоше је што сте избацили картице али је игра идаље добра
Потрошио сам 13000 драгуља и немам хероја легенде... А ниво Освете 2 је веома тежак, олакшај
FreezeTag Online Arcade ytso
игра има много светлуцавог текста у јарким бојама, не знам ко је мислио да је то добра идеја, али није безбедна за људе осетљиве на фотографије
Strategija - igrice
добраје али је јако лоша
Kingdom Wars रणनीति qjhw
Kingdom Wars Stratégiai játékok gsl
Kingdom Wars 1.1.9 MOD Neograničen novac - APK Home
Preuzmite Trojan War: Rise of the legendary Sparta - Najnoviju Verziju 2.3.5 Za Android Od MegaAdsGames - Povedi Spartansku vojsku sa Trojanskim konjem u
Ова игра је била веома добра, али ова надоградња је била веома, веома лоша јер овај ниво није започео два дана. Могу да преузмем ову надоградњу четири дана први и други дан су почели, али трећи и четврти дан нису почели
ектра
Добра игра! Најбоља апликација за одбрану торња. У принципу, трајање огласа може да се смањи на 1/2 од 30 секунди. Међутим, нисам упознат са правилима у вези са оглашавањем, али то је предлог који је помогао да се уштеди много времена за добијање драгуља. Обично не гледам огласе за награде у мојој недавној игри и напредовање је био тежак посао. У игри су хакери који нису баш сигурни да сам се поклапао са играчем са 6-цифреном одбраном торња у односу на 24к мог дефа, што је огроман контраст до победе против њих.
ово је гледалац огласа са стварима које треба урадити између гледања. а затим, као врхунац, продаја саме игре буквално трепери на вашем екрану. Боже, какво ђубре.
Превише млевења! Такође, бонус за дворац до злата после битке не функционише. Није важно колико га надоградите, награда се уопште није променила! Не троши своје злато на то!
Количина огласа на целом екрану скоро све време. Углавном играм бесплатне игрице па прихватам рекламе, али не и торрент као у Кингдом Варс..вов.. само не.
Стварно забавно. Једноставни визуелни прикази и играње, али веома заразни. Молим вас, молим вас, додајте још поглавља и ликова за прикупљање. Обожавам ову игру и дефинитивно је потребно ажурирање...... ***Здраво програмери, зашто нема комуникације? Имате кориснике који имају проблеме, савете и мишљења о вашој игри. Нема нових ажурирања, тако да звездице пада са 5 на 3. Надам се да ви програмери нећете напустити ову игру јер имате сјајне могућности да додате и ажурирате делове овој игрици. Плус зарадите и новац.
Након завршетка поглавља 8, није добила награду од 20 хиљада драгуља, игра се понаша као да се ништа није догодило. Поново сам покушао да поновим финалног шефа, али без награде. Сама игра је само млин за губљење времена.
Игра је генерално ок, изазовна, има много трупа, међутим они су почели да се оглашавају док су играли игру и покрива дно екрана одакле морате да изаберете трупе. Нисам против огласа, али не би требало да ограничава корисника да игра, уклоните га.
7. поглавље је веома лоше најгоре Јединица позива се бира насумично тако да је веома лоше да се јединица стално изнова појављује.
Лепа игра, за сада само грешке које видим нису биле драгуљ често за гледање реклама, а једнодневна награда пар пута вам ништа не доноси.
Па, победио сам поглавље 6 и имам легенду на свакој етапи на свим потешкоћама, тако да не преостаје ништа да се уради. Заиста морате да повећате ПвП ранг и стигнете до места где можете у реалном времену ПвП друге играче. Мој ниво 30 Валкриие Книгхт 30 Кингдом Генерал & Аке са 30 Голема, заједно са Дураном за заустављање магичних експлозија и једним штитом када стигну до шефа, олакшали су посао коначном шефу где то уопште није био изазов. Молим вас брзо извадите 7. поглавље јер сам завршио.
одлична игра превише реклама. Молим вас, за љубав Божију, бар дозволите да купимо верзију без огласа!
Након што добијете коначну награду, јединицу замка, то је последња коју можете добити од дневних новина. не можете поново добити драгуље након што завршите поглавља.
Заиста добра игра...док не дођете до поглавља 5...дошао сам до 4. нивоа од 75, имам супер солидне знакове, али не могу много да урадим, како то, да ли је било који 1 победио поглавље 5?
Све је било добро на почетку, али када сам стигао до шефа у поглављу 3, змај је био непобедив, то је грешка, молим вас да поправите
Kingdom Wars Strategia ordc
Ова игра се плаћа за победу и онемогућавају да имате сребрни тикет и злато и има превише додатака
Игрица је одлична али хтео сам да питам да ли је могуће играти мултиплаиер јер мој друг такође има игрицу па да играмо заједно. Само ако бисте могли да ми кажете како да играм мултиплаиер😊😀. Хвала унапред!
Забављао сам се играјући прво поглавље. Али када сам ушао у друго поглавље, ствари су кренуле низбрдо.. без обзира на то како сам покушавао, нисам могао да добијем благо са одређених нивоа.. Нисам сигуран да ли је грешка или не, али ово ми је некако уништило искуство. , јер ако не могу да набавим благо, очигледно нема потребе да играм како треба?
Кингдом Варс 2: Баттлес гивеаваи! Освојите једну од 120 ...
Основна игра, доста реклама, игра коју можете играти када вам је досадно и заиста зависи од вештице која игра игру.
2 јер је забавно, али помало копира игру бојних мачака
Svi oglasi