Post by webpagenonne on Feb 17, 2022 15:09:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайни жетони ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
На които не му харесва да си тури носът в гъзът
Hole.io Аркадни ezx
НЕ СЕ КОЛЕБАЙ изтеглаи прекасна ееееееее
Disney Frozen Free Fall Games Łamigłówki blh
Тази игра е уникално яка
Добра игра, но платих без реклами и получавам реклами. И когато се опитвате да удължите играта с 30 секунди в края, играта приключва, преди да има възможност да щракнете върху нея.
Играх тази игра преди актуализацията на рекламите и един проблем, който все още съществува, е в един от режимите, ако имате двама играчи, които знаят какво правят, в крайна сметка попадате в патова ситуация, която никога не свършва и трябва да напуснете игра и премахнете всички тези работни желания, които са били фиксирани
Страхотна игра, има опция за премахване на реклами срещу малка такса. Страхотен вариант, само ако не са били необходими седмици за кандидатстване.
Забавна игра Бих й дал пет звезди, ако имате режим на игра, в който можете да ядете всичко без таймер. Би било готино 😎
Hole.io Arcade gokw
Много еяка много
Мисля, че това е страхотна игра. Пристрастява, забавлението не ви спам с реклами, но повече скинове и карти биха били удоволствие. Освен тази страхотна игра 😀
iPhone Archives
Дадох нисък резултат, защото не е това, което се твърди, че нямах данни или Wi-Fi миналата седмица, но все още можех да играя така наречените игри за много играчи.... също така някои от имената бяха двойни! Което премахва цялото забавление от предизвикателството, особено когато всички ботове ви преследват. Така че с това оценката ми е ниска, защото бих казал, че имахте успешна малка игра, но успехът не означава нищо без почтеност
Харесвам тази игра. концепцията е проста и прилично изпълнена. това е любимият ми начин да убия две минути. Последната актуализация изглежда е убила двуминутния соло режим. Докато преди щях да стигна до 70-90 процента завършеност, сега се боря да преодолея 30%. Радвам се, че актуализирахте играта, накарахте много от лошите неща да изчезнат, но сега съм по-малко склонен да отворя приложението. Ще купя приложението добросъвестно, тъй като вярвам, че ще бъде поправено.
Тази игра е страхотна! Обичам тази игра, защото можете да обикаляте и да ядете неща, като ги всмуквате в дупката си, става все по-голяма и по-голяма, докато можете да погълнете сгради! Какво повече бихте искали да погълнете други играчи и градове! Вземете тази игра, рекламите определено си заслужават и те са много кратки и можете да пропуснете дългите, така че да не са толкова големи. Обичам пристрастяващото усещане, което ми дава тази игра, защото когато глътна нещо и то е голямо, това е наистина забавно.
Много пристрастяваща игра
Платено 3,99 за липса на реклами, все още има реклами. Ооооо
хубава игра но много трудно я изтеглих
Тази игра е ужасна!Преди беше добре , но сега не спира да бъгва!Постоянно дупката се движи на където си иска!Оправете си проклетата игра!😡😡😡
Apple iPhone SE 10.2 cm (4") Single SIM iOS 9 4G 16 ... - Icecat
Харесва играта, но има проблеми и се срива всеки мач, който играя, което ме кара да губя напредък и да трябва да рестартирам. Не получавайте, докато този проблем не бъде отстранен
Да еба шибаната игра
Твърде много изостава! Имам добър wifi и контролите са лоши
Харесва ми
Hole.io ஆர்கேட் idh
готина игра, но има много проблеми
Забавно, но твърде много реклами, и когато казвам твърде много, имам предвид waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
развалиха я
Обичам тази игра! Това е новата ми мания!! Единственият проблем, който виждам, е след 3 или 4 игри програмата замръзва на черен екран и трябва да я изключа и да започна отново.
Играта е много яка
Това беше 4 звезди... но след актуализацията стана почти най-лошото. графиката вече е ужасна. Харесвам новата сцена, но би било хубаво да имате възможност да изберете кога искате да ги играете.Върнете опцията за връзка с друг играч за режим на игра 1 на 1. Освен това, когато играете, играта изостава. Освен това е монтиран така, че да не мога да преглътна това, което би трябвало да мога, когато прегледам елементите; Трябва да се връщам няколко пъти, за да глътна нещо дребно.
тази игра не е лоша но има много бъгове и времето е тъпо да е само 2 минути
Платено без реклами, получих реклами. Абсолютно не е наред.
Hole.io ארקייד vhb
Забавна игра
Идеята на играта е много забавна и ми хареса да я играя. В по-голямата си част работеше много, но понякога забавяше контролите ми, което е разбираемо. Единствената причина, поради която му давам 4 звезди вместо 5, е, че става изключително повтарящ се с течение на времето. Просто е едно и също нещо отново и отново и става малко скучно. Предлагам може би да добавите нов режим на игра или нещо подобно. Освен това, страхотна и релаксираща игра.
Беше страхотна игра, но сега има нелепо количество реклами. Никога не съм виждал или играл игра с толкова много. Развали го момчета!
Това приложение е фантастично с няколко проблема. 1. Ако прехвърлите телефони, покупката ви на играта все още е валидна, но нито едно от вашите постижения не следва, така че започвате отначало. Не е краят на света, играта е достатъчно добра, за да се наслаждавам да снимам отново 2. Има грешка, която ви пречи да постигнете МАКСИМАЛЕН размер, независимо колко точки получавате. Без това е невъзможно да се получи последната кожа. Мисля, че това е начин да ви примами просто да закупите кожата. Поправете грешката и ще променя рейтинга си със звезди.
Преди беше страхотно, но сега добавят реклами на "полувреме", което е смешно