Post by webpagenonne on Feb 17, 2022 15:00:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket Car Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket Car Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ без реклами ▞▞▞
▞▞▞ Rocket Car Ball 2022 version ▞▞▞
Тази игра е толкова пропусната, че дозата за усилване не работи, само че е нормално ниво и адското ниво на мачовете на смъртта беше ужасно, че беше трудно да се спечели и всъщност глава 10 не ми харесва, момчета, можете да го поправите или да дадете актуализация докато играя и в моя отбор взимат топката от мен, сякаш са с червения отбор, така че можете ли да го поправите или да го актуализирате, моля
Тази игра е забавна, графиката е добра, забавна е игри За деца и възрастни, които обичат игрите
Няма контрол върху колата
Притежавате ли трета страна на дневна база или трябва да ви помолим да ни помогнете по темата за вашето пътуване предмети, които сте в гето през уретрата Джеф Афганистан като клиновидни носители dh футурист, подходящ за идиотизъм на Джери, ако да, ако не и тогава можете да видите същото, както сте по същия начин, че имате страхотно време да прекарате време със семейството и приятелите си и да ви направи щастливи за вас, както и страшно Sheff cg лихварство д-р HD той издава лихварство st shah dvd c usher лихварство
Опитах се да играя играта, но физиката просто не се събира. Това е добра игра за деца, но ако търсите игра за мобилизиране на ракетна лига, това не е така
Това е страхотна игра, въпреки че се нуждае от повече глави и нива
Тази игра е абсолютно най-обърканата игра, която някога съм играл. В началото всичко вървеше хладно, но след това, когато отключих адското ниво, ВСИЧКО НЕЩО В ИГРАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗБИВА И КАТО ВСИЧКО НЕЩО Е НАЗРАВЕНО ДА ВИ СПЪРВА НАДОЛУ, ракетите, когато ги изстрелям, пропуска нарочно и като натисна газ колата няма да върви по-бързо. Всичко това, когато стигнах адското ниво. Сякаш е програмиран да не ви позволява да преминете това ниво.
Обичам тази игра. И можете ли да добавите множество и публичен чат, моля, и можете да comtomize колата си като цвета на колата. И можете ли да добавите имена за добавяне на приятели, за да получите приятел, моля. И моля, коригирайте контрола, защото е трудно да се контролира
Това е добра игра, просто искам да съм онлайн, за да не играя сам и да имам парти и частен мач, за да можете вие и вашите приятели да играете.
Да, това е страхотна игра, но няма звуков ефект и поправете някои малки грешки!.
Мисля, че е добра игра за убиване на време, но има проблем, моля, подобрете нейната графика
Имам ракетна лига и това е много по-лошо от ракетната лига и е по-трудно, по-насилствено и името на играта няма смисъл от типа на ракетна кола....какво!!!!!!
Времето за реакция от бутоните може да се подобри малко, но не са лоши. Мисля, че разположението на бутоните е прилично, това си мислех, когато си представях ракетна лига на android. Имам чувството, че полето може да бъде малко по-голямо. Графиката очевидно не е невероятна, но мисля, че е малка цена, която трябва да платите, за да работи гладко. Физиката, когато сте на стената, става нестабилна, а физиката на топката е твърде бавна и изостава. Поправете това и добавете мултиплейър и това ще бъде приложение с най-висок рейтинг.
Игра много добра игра
🤘⚽
Хубава и добра игра харесва ми.
контролите са ужасни, а графиката е .....
eh не е толкова добре на компютър, по-добре е на телефон ngl
Тази игра е само ако сте добавили мултиплейър, за да можем да играем с други хора, затова й давам две
Добавете онлайн мултиплейър режим И е възможно да играете с приятели
Нещото, което му дадох една звезда, защото графиката не е като ракета, моля, имам предвид plzzzz, опитайте се да направите графиката на игрите като rocket league
НАИСТИНА ГОтина ИГРА
Моите така наречени съотборници ботове винаги ме разсейват. Съотборникът на нападателя ( океан ) винаги ме следва . Не заема позиция. Понякога се срива с мен и аз пропускам целта си. Това също променя пътя на топката към гредата ни. А защитникът (стоманата) е най-лошият. Пропуска лесни чисти шансове. Така противниците лесно увеличават гола си. Но че играта е добра. За тези проблеми имам негативно мислене към играта.
Добре, но пуснете онлайн и направете основен ремонт на играта, защото е темата на ада
Моля, дайте актуализация, където играчът може да запази данните си от тази игра, като влизане във Facebook или влизане в Google. Освен това добавете още предизвикателства и награди. Също така трябва да добавите още функции и би било по-ефективно, ако направите тази игра мултиплейър .но внезапно трябва да разработите фючърси, за да запазите данните си, като влезете. Разберете!!
Тази игра е най-добрият начин да прекарате време и заема много по-малко място за съхранение. Само едно малко предложение - Моля, увеличете полувремето от 1:50 на 3:00 минути. Ще бъде по-забавно
Абидин Данчо където Денди боли боли PlayStation 2 по телефона на войната Муки бе мама окума и да бием Украйна
Rocket Car Ball Sportgames fkjm
Rocket Car Ball Sport wgj
Графиката е наред и играта беше забавна. Въпреки това никога не съм виждал такъв междинен AI в живота си. Това е 3v3, но е по-скоро като 5 v 1. Вашият така наречен отбор не прави нищо, освен да ви пречи или премества топката от тяхната половина към вашата... стана изключително досадно след 2 игри, така че деинсталирам . Играта би била забавна, но не виждам, че става по-добре
My Factory Tycoon - Idle Game Simulyasiya jja
Наистина е забавно, но недовършено. Понякога можете да бъдете изпратени от картата без обратен път. С някои поправки това може да бъде наистина гореща игра
Хакнах тази игра, сега е лесно, но няма много коли защо
Това е добра игра, честно казано, обичам Всичко за тази игра също прави колите по-евтини. Бих дал 10/10 благодаря..
По-добре не е лошо
Razzo Palla - Rocket Car Ball Sport gcgs
О, Боже, обичам тази игра, но дъвките са досадни, така че моля, изхвърлете глътките и след това обичам тази игра толкова много, защото когато започна да играя тази игра, казвам, че ще играя тази игра само за малко време но винаги я играя 2 часа, след което спирам да играя тази игра, но има някои проблеми, така че моля, подобрете я по начина, по който тази игра е епична, добра и отлична обичам я
Честно казано, играта е забавна, управлението е странно, топката се движи непредвидимо, мислех, че ще бъде забавно нещо като ракетната лига, но е нещо за арена за коли с ядрен двигател, забавно, но странно
ОБИЧАХ ТОВА приложение, но сега, след като беше актуализирано, трябва да му дам 3 звезди, но ако се промени, ще променя прегледа си на A 5 звезди
обичам всяко нещо в тази арена игри, можеш ли да направиш друга игра Rocket ball 2!
Добре, но има нужда от графична актуализация
Това е игра с добра идея
Това е доста забавно губене на време, но физиката е невъзможно да се разбере. Когато получите по-бързи превозни средства, просто започвате да се въртите и преобръщате завинаги всеки път, когато ударите удар. Също така топката произволно превключва между това да изглежда, че я удряте с възглавница, към да се движи със скоростта на светлината, независимо от скоростта
Хареса ми тази игра, прекарах време в нея и след това изтрих тази игра и й дадох 1 звезда, защото в магазина имаше кожата на Исус и „Много съм разочарован от тази игра“ и наистина имам нужда от компанията, която да премахне кожата, тъй като възможно най-бързо
Доста rip off rocket league, честно казано, беше много лошо и графиките и елементите, които поставиха, бяха точно като rocket league. Лоша игра и не я препоръчвам на всеки, който иска да я вземе.
Беше забавно едва до ниво 30. Ниво 30 е НЕВЪЗМОЖНО... Така че с това е ГАДА
графиката е прилична, но трябва да има различни контроли
Играта и контролите са гадни, музиката остарява бързо. Ужасна игра!
Изневерявате на Лев само на ниво 30 ниво 30 и е несправедливо. Мразя тази игра, защото тя е само за вас да третирате много, превключете да играете тази игра, спрете да играете тази игра, лошо е за вас, защото той изневерява
Графиката отвън и отвътре в играта са ужасни