Post by webpagenonne on Feb 17, 2022 14:54:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan minden ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
Imádom ezt az alkalmazást, nagyon szórakoztató, a design és a karakterek nagyon aranyosak
Nincs offline állapotban
Nagyon szép játék. A gyerekeknek is ihletet ad. Szépen elkészítve. Ez egy addiktív játék azok számára, akik folyamatosan játszanak, különben egyáltalán nem okoz függőséget
Ez jó
elég unalmas
szórakoztató, csak nagyon korlátozott.
Semmi sem különleges
ez egy gyönyörű játék gyerekeknek és gyerekeknek a szívében
Ez a legjobb éttermi szimulációs játék, amivel valaha játszottam 🥰. A karakterek annyira aranyosak ebben a játékban, és olyan pihentetőek 🥰🥀. Mindenkinek azt javaslom, hogy telepítse és játsszon ezzel a játékkal. Sok móka van. Imádom 🥰
Eddig nagyon aranyos. nincs panaszom! A hirdetések ritkák, és a koncepció egyszerű – bárcsak több sötét bőrű avatar lehetőség lenne. Ez az alkalmazás kissé éhessé tesz. 🍔🍕🌮🍲🥗
Tetszik, de tudnál egy frissítést hozzáadni, ahol megváltoztathatjuk az épületek és dekorációk színét?
rabja vagyok ennek a játéknak. Nagyon aranyos grafika és szép zene. AZONBAN A 20. SZINTÉN RAKADOK, HOGY 680 000 ÉRMÉRT KÉSZÜLJÜK, HOGY EGY TÉMÁT KIFIZETESEN, ÉS NINCS TÉMA. VÁKKI MINDAZD MEG HOGYAN LEHET SZEREZNI TÉMÁT?? VAGY KIHAGYOM. EZ SZORÁS
Restaurant Paradise: Sim Builder הדמיה tasw
nagyon rossz játék
probléma a játékfiókhoz való kapcsolódáskor, az eredmények nem számítanak mindig nullára.
Csúnya frissítés
Nagyon tetszett, nagyon aranyos a hangulat, még több dolog is szórakoztathat, mert úgy érzem, csak nézem a képernyőt, és várom, hogy történjen valami, de ez egy nagyszerű játék, de mindenképpen ajánlom, hogy a thjs játék nagyon simán fut rajta. a tabletem nem omlik össze vagy késik, nagyon lenyűgözött
Star Warfare2:Payback Arcade qin
A frissítés után az összes áruház használati díja a normál értékre ment, pedig sok elemet használtam a használati díj és a megjelenés javítására. Kérlek javítsd ki. Mert szeretek játszani ezzel a játékkal, de ez egy igazi lecsúszás.
Jó volt, szeretem, de a bővítés túl drága
Ez egy nagyon szórakoztató játék, amellyel el lehet ütni az időt. Játszottam a sorozat többi játékával (a szállodával), és imádom. Ez egyszerű, és valójában nem kell sokat tennie (ami nem feltétlenül rossz). Valójában nagyon élvezem azt a tényt, hogy valóban „keményen kell dolgoznia”, hogy az étterme növekedjen.
Teljesen szeretem ezt a játékot! Nagyon szórakoztató, és fogalmam sincs, miért, de számomra kielégítő. Lehet, hogy ez rövid, de csak szeretném kifejezni, hogy szeretem ezt a játékot. Ez furcsa ;v;
szép, bár nem érheti a láz, vagy az avatárok, akik boltot keresnek, nem szeretem annyira. kérlek javítsd ki
Jól van
Tetszik a játékod. Ez a játék nagyon jó. Büszke vagyok rád. Sok szerencsét . De 3 csillagot adok neked . Imádom ezt a játékot, de nem adok 5 csillagot, és ez végleges. Annyira sajnálom, ne haragudj. Legközelebb 5 csillagot adok neked .
ez rendben van
mulatság,.........
addiktív játék...bár elégedettek leszünk, ha több dolgot tudunk eladni egyszerre..több időbe telik egyenként eladni
Eddig egy nagyszerű játék! Az egyik legújabb játékos vagyok, ezért ha azt mondom, hogy tetszik, ne ragaszkodj minden szavamhoz. Körülbelül 3. szinten vagyok, és egyszerűen nagyon tetszik!
A játék annyira aranyos és addiktív, de az én kívánságom, így a játék elérhető játékok, például varázsiskola érmegyűjtéssel
Javítsd ki, szeretem a játékaidat, de nem tudok bejelentkezni az e-mail címemre! Még a nevemet sem tudom megváltoztatni, még vásárolni sem tudok! Javítsd ki. Újra letöltöm ezt a játékot, ha ezeket megoldod ☺️ köszönöm❤️
Javasolhatok 1 kattintással pénzt gyűjteni? És állandóan online kell maradnunk, hogy érmét szerezzünk??? Hogy időt vesztsünk azzal, hogy állandóan bámulunk
klassz, de sajnálom, töröltem
Ez egy nagyon jó játék. Szeretek játszani ezzel a játékkal, valahányszor több pénzt kapok. És remélem, több fajta éttermet raksz ide. És javítsa a grafikát. Szeretem. És remélem lesz még ilyen játék
A játék nagyon szórakoztató. Feloldja az unalmamat. Csak abban reménykedem, hogy több pénzt kínál majd a boltokból, mivel a megvásárolni kívánt dolgok olyan drágák.
ez unalmas utálom itttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Tényleg 2 nap telt el és nagyon tetszik! 5 csillagot használtam, mert olyan, mint egy iparmágnás, és bármikor játszhatsz vele, amikor csak akarod, és amikor unatkozol. Egyébként köszönöm, hogy elkészítetted ezt a játékot, nagyon szórakoztató! Kívánom, hogy minden embernek tetsszen ez a játék!
Restaurant Paradise: Sim Builder Symulacyjne seo
Nem tudok csatlakozni a régi acc-omhoz😐 mi a baj ezzel a játékkal. Segítsetek ebben mihamarabb. És szerverproblémája van, ami nagyon kiábrándító
EZ A LEGROSSZABB NE TELEPÍTSE EZT ÉS NAGYON NE TELEPÍTSE EZT A LOSSZABB
Ez a játék nagyon szórakoztató, imádom minden egyes darabját, és az, hogy elnevezi a földjét, az gyönyörű, minden tisztességes és olcsó 😀 Egyszerűen imádom
amat sangat membosankan & level stuck di lv 2, ga ngerti gmn cara naik level, rasanya bermain tanpa ada tujuan.. uninstall.
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulacijske igre evbg
A dizájn nagyon vágott. De meg tudnád oldani a játék mentésével kapcsolatos problémát. Mindig hiba. És adjon hozzá valamit, hogy több gyémántot szerezzen. Mint egy épület, amely bizonyos időn belül gyémántot termel. De összességében fantasztikus játék.
Ez a játék nagyon jó, az animáció nagyszerű és nagyon szórakoztató
szeretem ezt a játékot
ez a hiba, vagy offline módban is tisztességes lehet az étel? ha nem, akkor megoszthatom a barátaimmal, először tőled szeretném megerősíteni, hogy igaz-e vagy sem, remélem a fejlesztő válaszol erre. összességében ez egy aranyos és imádnivaló játék.