Post by ningmispresplage on Feb 15, 2022 2:56:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Hank ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Hank IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje pieniądze generatora ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Hank 2022 version ▞▞▞
The Walking Zombie 2:殭屍射手 動作 zjs
Gra jest fajna, ale głos Hanka mógł być lepszy!
To nie jest dobra gra, gdy jej pobranie trwa wiecznie. Bc Lubię zabawne gry.
Najgorsza rzecz, jaką kiedykolwiek widziałem, ponieważ jest tyle dziwacznych reklam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zainstalowałem i bomba atomowa 💗
Słabe
Głośność gry o złoto bez Androida. Gra My Talking Tom
Nuda
Opis. From the creators of insanely popular virtual pet games My Talking Tom, My Talking Tom 2, My Talking Angela, My Talking Hank, and other worldwide
Super duże nos. Jeszcze zostałem mi 1042 zdjęcia zrób.
Gs
마이토킹행크 캐주얼 게임 dng
Wystąpił problem polegający na zawieszaniu się gry po zamknięciu fotoksiążki podczas ładowania zdjęć. Czy możesz to naprawić
Nie jestem zadowolony z tej aplikacji, ponieważ miałem zdjęcia 106/126 zwierząt, ale kiedy ponownie otworzyłem aplikację, zobaczyłem, że muszę zacząć od uruchomienia motka była dzieckiem, a teraz zwierzęta miały 0/126 😡
My Talking Hank கேஷுவல் cgvg
Nie za bardzo podoba mi się ta gra i jest nudna .Jedyną fajną funkcję jest fotografowanie zwierząt
Lubię tę grę, ale cena jedzenia i ubrań jest wysoka, czy możesz nad nią popracować, dlatego dałem tę grę 3 gwiazdki
To nie jest zła gra Lubię tę grę i jest to naprawdę niesamowita gra
Ta gra nie jest dla mnie dobra. Nie podoba mi się, że nawet ta aktualizacja była nadal zła, zdecydowanie NIE jest klasykiem i nie jest zabawna. Jedynym powodem, dla którego zachowałem tę grę, jest to, że lubię zawarte w niej mini gry. Nienawidzę tego, że wstrzymuje słońce, ponieważ nie chcę budzić się o północy i słyszeć fałszywego szczekającego psa mówiącego, że jest (zmęczony) w powiadomieniach na moim tablecie.Ten gość jest naprawdę denerwujący i apodyktyczny, naprawdę nie mówię tego o grach Outfit7, ponieważ tworzą świetne gry, ale ta gra jest blah
My Talking Tom Friends ❤️(Android, iOS) #13 - YouTube
Daję tyle , bo jest tyle tych gier, że piepszyć więcej nie chcę! (♣♥♣)
Gra jest bardzo fajna. Podoba mi się, że są tam różne zwierzęta. Hank to słodki , mały piesek, który ma śmieszne podróże. Mam Angele, Toma, brakowało mi tylko Hanki.
Dziwne wszystko dobrze mi chodziło ,a jak zrobili to aby wogule nie tego włączać :-(
Uwielbiam tę grę. po prostu niesamowite i nic do powiedzenia. Zawsze gram w tę grę zabawnie.
My Talking Hank gives you the opportunity to give your best care while you venture to know a new place. further, You can see hundreds of animals and exotic
gra mówi, że każdy zakup zatrzyma reklamy, więc dokonałem zakupu i nadal są reklamy.
Brak gier
To nudne i dla dzieci, ale jak motek i jego miejsce na plaży?
Deweloper : Outfit7 Limited · Wersja : 6.9.0.1589 · Kategoria : Rekreacyjne · Aktualizacja : December 15, 2021 · Wymagania : Android 5.0+ · Ocena
Ogulnie słotko
Wyciszanie gry nie pozostaje wyciszone. Kiedy idziesz nakarmić 'Hank', wszystkie dźwięki są ładne i czyste, ale muzyka nie jest kontynuowana. Proszę to naprawić.
Głupień
To niesamowite, ponieważ możesz się zrelaksować i odprężyć w swoim łóżku, krześle, samochodzie. . . .. W ogóle nie ma ADDS. Myślę, że jest to dobre dla dzieci z ADHD i innymi problemami medycznymi. . Możesz odtwarzać muzykę podczas gry.🎧🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎵🎵
DZIĘKUJEMY OUTFIT LIMIT, ABY BYĆ CIEKAWYM. ROZMAWIAJĄCY TOM JAK MÓJ PIES MIMI. TO BARDZO ŁADNY KOTEK. TWOJA GRA MÓWI TOM ZNAJOMYM DO MOJEGO DRUGIEGO TELEFONU
Ta gra jest dobra, ale to tylko narzędzie do zarabiania pieniędzy. Jest około 10 gier na ten temat. Chcę odpowiedzi na to przepraszam, jeśli brzmię jak Karen
Za każdym razem, gdy próbowałem zagrać, nie ładuje się i chciałbym zagrać, ale gra mi nie pozwala
Ta gra jest fajna 🙂😏
To nie jest ani trochę nudna gra
Bardzo dobra gra
Gra była świetna, ale szedł bardzo szybko, kiedy wyszło 96 persentage po 1 minucie wyszło na 85 persentage bardzo trudno jest wejść na 96 persentage zajęło to ponad 57 minut ... więc usunąłem tę grę. Zagraj, czy możesz, proszę, zrób dyspozycję ...
Pobierz My Talking Tom Friends na PC za pomocą MEmu
To bardzo zła aplikacja, ponieważ potrzebuje 95 MB, ale zajmuje 208 MB. 👎👎🙎🙎😾.
Uwaga! Wiecie, że w talk tom jest w oczach ukryta kamera, a jeśli chodzi o tę grę, aby jest nieciekawa za bardzo i niewiem czy też nie jest u kamery
My Talking Hank કેઝ્યુઅલ kqpl
Bezużyteczna gra na tym świecie i nie słyszałem nic z aplikacji i było tak opóźnione.
Twój kanał będzie pierwszym tego rodzaju i znajdziesz to samo wrażenia z nowym ekranem g, który ma inny