Post by ningmispresplage on Feb 15, 2022 2:46:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roller Skating Girls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roller Skating Girls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више новчића ▞▞▞
▞▞▞ Roller Skating Girls 2022 version ▞▞▞
Игрица је супер 🌈
Roller Skating Girls Igranje vlog wwxc
Roller Skating Girls Role Playing gerk
Свидела ми се ова игра, требало би да се свиде мало шта ће Јаххххх
Савршена игра 😘😘😘
веома лепа игра
То је добра игра, али волео бих да имам више контроле
Свиђа ми се ова игра, али има толико много закључаних да би се радње отвориле
Ово није за мене ово је за мог цоз
Обожавам ову игру, невероватна је за разлику од других игара у којима можете све да радите, али као да јој је потребно ажурирање соо их и такође плесови морају да се ажурирају и их, али осим тога игра је невероватно спектакуларна. ВОЛИМ ТО ТТИЛ
Planet Craft: Mine Block Craft Seikkailu czz
Ова игра је забавна и нема ниједног додатка, дивна је игра коју бисте требали преузети (:🤩🤩🤩
то је веома лепа игра и све ствари су одличне у овој игрици, али бања и продавница нису отворени
Игра је била невероватна
Учитавање траје вечно, па му дајем 2 звездице
Хвала јаоооо онима који су направили ову игру или дали идеје за њу, хвала вам пуно. Уживајте људи који играју или ће играти ову игру!. Мени се свиђа! Направите још једну овакву игру.
Волим ову игру
Саврсена игрицааааа!!!!
То је добра игра, али жели да платите да откључате ствари, тако да није кул
добра игра, али зашто је плаћати!!??
мрзим мрзим ову игру мрзим је то је најгора игра икада јер стално добијам рекламе мрзим је
Не свиђа ми се ова игра јер има толико реклама и када сам покушао да оценим девојке само стоје ту тако да је моје мишљење једноставно не схватај
Екстра је игрица
Отишао сам да очистим игру јер сам изабрао погрешну девојку, али се игра није учитала када сам отишао да играм. Чак сам и поново покренуо телефон, и даље нема репродукције и огласи су се појавили када сам кренуо да играм на почетку.
Побеђујете, али не можете да пронађете излаз, поправите га
То је стварно кул игра, дао сам јој три звездице.
Игрица је пре занимљива. Препоруцујем свима!
Здраво, ја сам прави клизач који се такмичи у сусретима на ролерима. само да вам кажем да ова апликација није ни приближно онаква каква је. хвала на слушању
да ли можете направити одбојкашку игрицу Цоцо?❤
Невероватно. То је најбоља игра клизања! Ова игра се радила сатима, јадна коко! Али даћемо 5 звездица за вредне ствари! И нема пуно огласа!
Ragazze pattinatrici Giochi di ruolo hfdc
ово је добро али не баш добро.....
То је добра игра за децу
Вау, волим ове игрице, ролање је права љубав
то је добра игра, али једини проблем је што ако морате да откључате ствари, мораћете да их купите
Ова игра је тако.........дивна. Свиђа ми се ова игра. Али постоји проблем као што је много ствари које су закључане, али у реду је, свиђа ми се ова игра.
Није ми се баш свидело, али је било мало забавно, али једноставно не можете много да урадите, свака ствар је закључана
било је добро, волео бих да има више цоол одеће и надам се да ћете ставити више одеће, али ипак гооддд игра волим вас момци
Обожавам игрице о ролерима и једва чекам да је играм
Зашто сам јој дао три звездице јер сваки пут када погледам рекламу и када сам затворио апликацију, она се одједном сама поново покреће! Молимо поправите ове огласе!😣
Волим ову игру. Не знам да сви мрзе ову игру због огласа јер гледамо ТВ и ако постоји омиљени канал. Тако да гледамо додај за ово, тако да можете да гледате додај за њу, такође воле ову игру
мени коци игриц као цоцо😤😤
Слушај, играо сам ову игру последњи јеар и исто као у хиппоп вс баллет мораш да платиш, могу ли да вас подсетим да су неки од нас сиромашни или немају много да плате за то. све је збркано осим за облачење ок
Ја се обожавам ролати, супер је!!!❤❤❤
Свиђа ми се што те може тренирати тинејџер
већини ствари је потребно додати или је закључано, али вреди, можете разговарати и показати како се осећате уз емоџије цоол, али молим вас да ово ажурирате тако да већина ствари није закључана или их треба и додајте као да су неке продавнице закључане отарасите се закључаних продавница, плззз приметите ово да би више деце волело ову игру!
Није лепо губљење података и времена
Ова игра је ОК.. Све је у реду док се не вратим да гледам своје видео записе и само стојим тако испружених руку.. Можете ли, молим вас, да поправите ово? Ако је тако, даћу вам 5 звездица.
ОВА ИГРА ЈЕ ФАНТАСТИЧНА! Свиђа ми се игра, али све је закључано и морате откључати ПРАВИМ НОВцем!! Зашто? Моји родитељи неће трошити новац на игру. Надам се да ћете решити овај проблем. Хвала вам. 😀
ово је моја најбоља најбоља најбоља најбоља најбоља најбоља најбоља игра икада и одувек сам желео да играм ову игру зато је волим и стварно је забавно и можемо клизати и можемо се облачити и ако кичма и и можете добити нове скејтуј, али ти треба само нешто новца за то и у реду је јер волим ову игру и ово је тако јебено забавно и надам се да ћеш се и ти забавити на њој и само да те обавестим да је на мом каналу Марија Холмс и ја ћу се претплатити на ваш канал на и ако сте сви добили Роблок јер Роблок
Занимљива игра, али сви потребни су закључани