Post by ningmispresplage on Feb 15, 2022 2:44:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas begaliniai raktai ▞▞▞
▞▞▞ Modern War Choppers: Shooter 2022 version ▞▞▞
Tai gana šaunus žaidimas, taip pat jei žaidžiate internete, jis suteikia daugiau pramogų, tačiau šios žaidimų kompanijos kūrėjas turi nuostabių žaidimų, todėl įvertinau 5*. Ačiū, kad šis žaidimas taip pat labai smagus, ir dar daugiau, pateikite bet kokį atnaujinimą ir smagiai – saugokitės
Tiek daug žaidėjų, apgaudinėjančių, žaidžia neribotą raketą. Neribotas gyvenimas sraigtasparnis niekada nesunaikina šimto laiko šaudymo, kur niekada tūkstančiai nenusileidžia sraigtasparniu. Siaubinga...
Modern War Choppers: Shooter Laga apu
Pavyzdžiui, „Pacofic“ karo laivai buvo geriausi, bet tai yra šiukšlės. Akivaizdus vandenyno karo laivų kokybės kritimas.
Tai geras žaidimas, nes aš myliu šį žaidimą
Tank Hero Arkade vtzo
geras žaidimas, bet geras
Valdymas netinkamas. sukurti grafinę problemą.ne muzikos nutildymo parinktis.
Puikus žaidimas. Bet negaliu rasti obuolio
pocha žaidimas
GERIAUSIAS JŪSŲ ŽAIDIMŲ KŪRĖJAS DARBE
Puikus panašumas į skraidymą realiu sandoriu ..o aš nekenčiu, kai žaidimai išmoko jus puikiai dirbti, o tada pradeda blogiausiu ..Eikite, vaikinai, jei turite gerą žaidimą, uždirbkite savo USD su puikiomis ir geresnėmis misijomis .. senas greitai.. Ačiū
Labai blogas žaidimas
Siaubinga
Kvailas žaidimas.
Geras žaidimas geras žaidimas
gražus žaidimas
Tai ne...... Kontrolinis žaidimas
Puiku, bet jei jie pridės daugiau ginklų, pavyzdžiui, kulkosvaidžių, raketų, raketų ir kitų... tai gali būti smagiau🙂.
Labai labai labai blogai
puiku
tai gerai kaip heli par
NEGALIU NET ATSISIŲSTI
Kvailas žaidimas! Laiko švaistymas!!
Wrty
Naujas žaidimas, tačiau jis atrodo labai lėtas, palyginti su kitais sraigtasparnių žaidimais
Bn
Gražių žaidimų.
Laikas į vakarus
Modern War Choppers: Shooter የእንቅስቃሴ rose
Antiraketos retai veikia .ribotas amunicijos tiekimas. Auto gaisras. Turite užrakinti kitą žaidėją. Ne visiškai valdyti ginklus, išskyrus raketas
Šis žaidimas yra labai šaunus, man šaudo sraigtasparniai, bet grafika yra kažkas, kad būtų galima reguliuoti sklandų, kad būtų galima pasirinkti grafikos kokybę į aukštus parametrus, o ne skiriu penkias žvaigždutes, supraskite mano apžvalgą.
Manau, kad neprisijungus per geras žaidimas
Ne gražus, bet geras
Gerai
Valdymas nėra toks geras, pabandykite pagerinti valdymą pagal kitus chopper žaidimus, pvz., Joy City, nuobodu judinti chopperį, kurį pašalinau... atsiprašau už tai.
Turiu problemų atsisiunčiant ir įdiegiant jūsų programą (esu tikras, kad tai tik mano telefonas) Nebandau nuvilti jūsų žaidimo žemyn, esu tikras, kad tai tikrai nuostabus žaidimas, jei turite informacijos, kaip tai padaryti Norėdami tai išspręsti, susisiekite su manimi
valdikliai siurbia
prastas žaidimas
Awefl.juokauju
Patinka, bet nelabai
tai labai labai geras žaidimas.
Kvailas valdymas ir prasta grafika
Labai bloga patirtis ir blogiausias valdymas.... 😠
Modern War Choppers: shooter Ação cshb
Jūs esate Konamas
Em.. nors gražu, bet galėjo būti geriau, jei būtų neprisijungęs modulis. Kadangi ne visada galima turėti duomenų, tai turėtų būti neprisijungus
4 žvaigždutė