Post by ningmispresplage on Feb 15, 2022 2:31:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ bhop pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bhop pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko gems hack ▞▞▞
▞▞▞ bhop pro 2022 version ▞▞▞
To je neverjetna igra. Ima malo preveč oglasov, vendar ga še vedno ocenjujem s 5 zvezdicami. Prosim, dajte malo manj oglasov, morda jih postavite v glavni meni itd. Ampak ne v igri, ker vas samo moti, vseeno je super igra!👍
Všeč mi je igra, obstaja samo ena težava, nekaterih oglasov ne morete zapreti, zato morate igro popolnoma zapreti, da nadaljujete z igranjem, drugo pa da je dobra igra
V primerjavi s pravim CS:GO je precej dobro, količina oglasov je malo moteča, vendar mislim, da moraš nekako zaslužiti denar, običajno dobiš oglas na vsake 3 ali več smrti, del tega pa sem res sem užival v mehaniki igre, igranju in več ravneh
Ko jo prvič prenesem, mi je to zelo všeč in kar je pomembna stvar, tako zelo obožujem parkour ^_^ Hvala razvijalcu te igre
Odličen ubijalec časa, obožujem klepetanje in se poskušam uvrstiti na lestvice najboljših v deskanju
Všeč mi je ta igra, vendar preprosto ne vem, kako igrati s prijatelji, poskusil sem, vendar je pisalo 0 igralec na spletu, ali lahko dobim vadnico o igranju igre za več igralcev
Ta igra je osm, priporočam vsem, ki to vidijo. Toda po nekaj dneh igranja te igre postane dolgočasna bcz, zdi se mi, da je vsak zemljevid tako enostaven, da popravim, da mora razvijalec posodobiti tudi zemljevide, če je tako, bom dal 5 zvezdic Peace
Ena zvezdica, ker je pretežka, po tem izbrišem to igro. In ne more podpirati naprav nižjega cenovnega razreda
bhop pro Simuliaciniai mxxt
ta igra je zelo nnoob in zelo nizka igra ta igra zveni chuchuchuchuchu
Če lahko ocenim z 0 zvezdicami. Bom ocenil. Vsaki 2 smrti je oglas. Vsaka 2. smrt. si resen? +Vaš nadzor je zanič.
Veliko oglasov....💔
Preprosto, količina oglasov je v redu. Dobra igra na splošno
V postelji zjutraj orožje in lahko odprete več kovčkov naenkrat.
Bugs - me ne pusti noter več kot 5 sekund, preden se iz preddverja vrže
bhop pro உருவகப்படுத்துதல் exhm
Ta igra je postala tako slaba, da želim poiskati ustvarjalce in jih ubiti (hecam se), a dejansko naredim kot v starih časih, ne z usranimi kontrolami, ki jih nihče ne mara
Ta igra je tako super in lahko preživite svoj prosti čas za te preobleke, ki jih je enostavno dobiti in ne, nisem tisti tip, ki vedno ocenjuje 5 zvezdic, ta igra je res dobra za brezplačno igro
Igra je v redu, toda moja največja težava so oglasi, ki se nenehno pojavljajo vsakič, ko umrem in je frustrirajuće. In ne morem jih niti preskočiti in njegove frustracije ×1000. Zato priporočam, da ne hranite oglasov.
Všeč mi je ta igra, vendar nima nobene kontrolne točke, ker ko končam polovico ravni in umrem, se začne od začetka.
Všeč mi je igra, saj ima veliko oglasov in 4/5 zvezdic
Všeč mi je, a ko naredim vse nivoje, postane dolgočasno
To je dobra igra, vendar je preveč oglasov
Igra je odlična. Res bi rad imel sistem trgovanja z noži. Edina resnična težava so oglasi, razen te odlične igre
Rabim pomoč. Ne pusti me igrati. Nenehno ponavlja: "Na žalost je Bhop Pro prenehal delovati" zakaj? 😭😭😭😭
Grozno preveč oglasov
Igra je lepa, a iskreno povedano, gumb za skok je velik. Torej, če potegnem po zaslonu, samo po naključju kliknem gumb za skok in zaradi tega bom padel. In ima oglase, vendar ne preveč, včasih, če padeš, oglasi pridejo in malo zaostajajo. Upam, da bo to pomagalo drugim. In upam, da bodo gumb za skok spremenili v majhen, včasih te nekako razjezi, na primer, če povlečeš po zaslonu, boš skočil in padel boš. Ko umreš, bo prišel oglas ali ne, upam, da bo lastnik posodobil igro. Samo upanje
bhop pro Simulator lwz
Poimenoval bi jo najbolj pomirjujoča igra besa. Razlog za to je, da je glasba tako pomirjujoča, vendar se med parkourjem ne morate pasti v svojo pogubo.
Toliko napak
TA IGRA JE TAKO ODLIČNA, TODA TA IGRA JE TAKO OGLASA
zabavna igra, vendar so oglasi zelo vsiljivi. razumem, da imajo oglase v brezplačni igri, vendar se ne prikažejo, ko sem sredi hitrega teka. vsaj naj se prikažejo, ko umreš. zato dajem 3 zvezdice.
Ta igra je tako dobra, ker če vam je dolgčas, samo igrajte to igro
Te zaboje za igre so slabe, porabim 100k vsakič, ko kupim zaboj z noži in dobim nož, nož pa je vsakič grozen, tako da preprosto ne vidim razloga za nakup zabojev razen tega, da je igra neverjetna
Eden od kontrol, ki novi igralci sploh niso udobni.
Bolje bi bilo, če bi bile preobleke in grafika bolj kul in bi spremenili teksture, potem bom igral 24/7. In ja, NAREDITE MANJ DODATKOV!!!
Odlična igra! Veliko zabave! Toda HUD-a ne morete več skriti. Na videoposnetkih je videti slabo.
RES DOBRA IGRA. V avtomobilu bi lahko ostal 10 ur z nameščeno samo to igro in to bi storil
Dobra igra, a iz nekega razloga je na spletu 0 ganerjev ...
Dobra igra, ok grafika, potrebuje več ravni in nožev, to je edina stvar, ki mi ni všeč. Zdi se mi, da bi jo več ljudi igralo z zahtevnejšimi in daljšimi ravnmi
že 3 dni je na spletu 0 igralcev
Čudovita igra. Ljubite vse na tem. Vendar ji ne bo dal pet zvezdic, dokler sistem kraljev, če bo popravljen. Kralj naj bo oseba z najhitrejšim časom trenutno na strežniku. Toda trenutno je samo tisti, ki je končal zadnjič, in če končate dvakrat zapored, uporablja zadnji čas, ki ni najboljši.
dobra igra, ampak malo dolgočasna ngl
ehhh.. v redu je igra, vendar je veliko oglasov..
Ok, vse težave, o katerih so vsi govorili, so odpravljene, tako da je ta igra odlična, prenesite, zabavajte se
Sovražim to, ker prevara ni nobenega igralca na spletu, zato mi ni všeč, da ostane jezen!!💩💩💩💩👎👎
bhop pro Simuliaciniai mxxt
Igra je bila leta 2020 boljša, zdaj so vse kontrole čudne, hitrost je drugačna in vsi moji stari noži in rokavice so izginili. Poleg tega so izginili tudi moji najljubši zemljevidi, preprosto ni več zabavno
Pixel Gun 3D - Battle Royale कार्रवाई hoq
Čez nekaj časa se bo zapletlo ⚠
Všeč mi je ta igra, vendar je težava, da se vsako minuto prikaže oglas, preden poskusim znova
10/10 popolno. Ta igra je tako dobra, ko roblox ne deluje, pravzaprav je kar dolga, ko sem jo namestil, je trajalo 19 minut, da sem jo namestil kot 🤔🤔
Lepa igra, vendar ni posodobitev za kože in nože, oglasi so tako nadležni, ko dobiš enega na vsakih 5 ponovnih pojavov in fps preveč pade. Poskusite odstraniti upodabljanje predvajalnika in odstranite nekaj oglasov.